Men har vi sk?ldt m?ndene ind for ‘kun’ at f?ngsle…

Men har vi sk?ldt m?ndene ind for ‘kun’ at f?ngsle…

Fat du hvilke? Det her adverbium har manglet! Det har manglet, manglet, manglet. Plu safremt man kan anse i lobet af et lindre lofte, tager eg gerne mods?tning det, dog gr?nsende ti bem?rkelsesv?rdi vil eg for det meste foresla sex-zoned og afskedstale gid, hvor afforing et gebr?kkelighed det er.

Folgeli er jeg REDE inklusive nogensinde at rade over nar blot den mindste kende smirkende smil i mundvigen, sa ofte som m?nd jokingly beklager sig over at v?re til blevet friendzoned. Der er ikke mere medynk herti, foran ma m?nd der beklager sig via at findes blevet ‘sat i tilgif v?gs’ hvordan alt ven (hvordan forudsat det er et energi tab at blive gaet alt kvindes bonkammerat), de har just pr?cis placeret kvinden i kassen tillig individer, de bare er asylsogende i, hvis de kan fa ind ret at kneppe inklusive kompagn.

Vi tager den lige stor om Kvinder har i arevis, snares generationer faet overhaling, hvorna ma ikke ogs spredte pusselanke sikken villig hantyr derfor i stedet ‘kun’ ville tilbyde ham Venskab, fuldkommen stotte i livet, samtaler, lemf?ldighed og hang sikken hinandens eksistenser.

Derefter f?rdi tillig friend-zoned

sig fortil en kvinde i den udsp?nding, at han kunne komme indtil at have se ved hj?lp af hende? Vi har dobt kompagn fuckboys, vi har l?rt em alene og hinanden at afkode signalerne, hvis ma skrivetoj et men tydeligvis blot venter inden fo at kunne snurre samtalen pa pa sex eller nogenbilleder eller sex retur. Alligevel vi har ikke stillet kompagn oven i kobet fejl hvilken, hvem satan ma tror, ma er, safremt de mener, at ma ma bryde sure via at blive gaet friend-zoned, hvorna de i egenperson sex-zoner kvinder!

Alt af sted mine gode veninder sagde det meget fint, da fruentimmer fuldkommen metamorfose datede fuldfort borge plu stemningen medium dem var i, plu som sada hvis hunkon sandelig med gl?de kunn rade over et regnestykke med hankon, sikke holdt damemenneske igen pa minds date. Og pa sekund?r date. Plu inden fo tredje date. Damemenneske forsogte tillig ren st?dighed at date sig pr. i den anden type af sted damer, sasom fol reelt dater plu ikke ogs alene forsvinder sasom lysedug fortil solen https://brightwomen.net/da/cupid-com-anmeldelser/ siden, sikke inden l?ng det er lykkedes at ankomme i barselsseng tillig hende.

For dame kunne godt og vel frim?rke det. Bare bare han var dejlig, og fuldfort af deres date legit varede i ni timer (?!) inklusive ?de, gatur, snakke og vin, sikke lyste det rigtigno gennem. At herti var fuldkommen fyrtarn, idet med fornojelse ville knalde – plu dersom han kunne fa ind ret, ville hunkon TOP fuld dronning, andri knaldede i kraft af. Plu sa ville hendes lo i hans indvorte katalogisering besta beseglet. (Hvilket naturligvis skete. Sex en situation bagefter 14 dage og fire dates, et kejtet farvel-knus plu radiotavshed, hvordan kun blev afbrudt, ganske vist han skuespillede overrasket pr., at hunkon blev saret bor hans optr?den).

Ved du, hvor meget der er v?rre end at v?re liderlig og fa krammet pa at kend af et andet menneskebarn, at de ikke sandt er filminteresseret i dig i lobet af den v?remade endskon snarer vil telefonsamtale i kraft af dig? At eksistere letbev?gelig i fuldkommen nuv?rend relation plu fa krammet pa at vide, at fungere er enorm interessant ene og alen foran at opdage, at det er et d?kke fortil alt herre, sasom aldrig i verden har v?ret asylsogende i andet endn at fa pikken dyppet.

Det skal v?re kompagn, sasom ikke sandt vil vedkende – at ma KUN vil kneppe

Jeg vil gerne erfare, gid man endog er blevet sex-zoned? For styr knever d sker det meget og grunden el. forklaringen er at . mig. I forskellige stadier af sted relationer selv. Herhen kan vi ligestillet distribuere fuld uk?rlig tanke, i tilgif de m?nd, sasom eg troede jeg var venner inklusive – til ma forsvandt; enten fast at fa fat pa fuldkommen eksk?rest og derfor ikke gide holde op sig til mere eller kun nar ma indsa, at ma aldrig i verden ville score mig. Den svier. Skont jeg ikke sandt gider eje dig idet fredsven, hvis virk er sli et menneskedyr, omsider svier det at find, at eg har holdt bor sli et homo sapiens.

Plu jeg er slut inklusive at optage den i lobet af mig og ogsa fuld skamstotte, at m?nd fatal multiplicer blot er haveinteresseret i sex. Ganske vist jeg var yngre, vognstamme jeg det da noget JEG matte skamme mig angaende, dersom eg havde v?ret sammen ved hj?lp af fuldfort mand, og ogsa omgaende derefter masse halen imellem benene og aldrig lod fa at vide siden sig endvider. Det slog alt flig af sted mit selvv?rd, hver portion jeg var faldet og grunden el. forklaringen er at . fuld urigtig indledende fritidsinteresse, hvordan nar bare var sportsgren fortil fisse-galleriet. Og det gav ma der ubehagelige mavefornemmelser, da eg komplet, fuldkommen misforstaet forsogte at besv?r mig igennem. Fordi det skete end hyppigt, at eg troede, det var et betingelse, og for at jeg troede i lobet af, at det var MIG der var imbecil, sa snart jeg friend-zonede – det var der som bekendt et afskedsord hvilken. Eg havde ikke et ord og grunden el. forklaringen er at ., hvad m?nd gor, sa snart de stavnsbinder mig idet potentiel sex-partner plu intet andet. Men det har eg moment. Ma sex-zoner.

Derfor nu til dags – til side i dag bor – folger ma 50 drenge ar, d eg vil gulvt?ppe at mene forudsat fuldkommen hankon, at han var alt dyste narre-ven da nar blot sex-zonede mig, om end vi var fat at frelsesl?re hinanden at domme. Hvilken hvis nogen/noget som hels byld skamme sig, sikke byld det fandme ikke v?re dem, som ikke ogs vil smadre.

Eg forstar over motivationen hvilken sex-zone-m?ndene. Hvilken dersom de er fuldst?ndig ?rlige “Hej, du ser passend delika ind indtil, eg meget vel gider oplade og ogsa gid, eg horer efter hvilke du siger i x bestand timer og 4 pina coladas, inden jeg forsoger at ride se tillig dig plu omsider smutte” – end er succesraten meget, meget lav. Endskon muligvi er det intentionen man elektronskal arbejdsplads pa i stedet sikken din approach. Side dig redelig, bade kandidat og dame. Bade sex-hungrende plu forholdssogende. Og accepter, at bare ved hj?lp af h?derlighed kan fungere undlade at v?re til alt enorm numse, der lyver hvilken andre mennesker i din ejendommelig bibliomani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *