Malgruppen ar helt enkelt betydligt mindre och mer nischad, vilket kan besta bade bra och knas

Malgruppen ar helt enkelt betydligt mindre och mer nischad, vilket kan besta bade bra och knas

Da Victoria Milan i Sverige har en mycket nischad malgrupp – svenskar som vill ha en affar pa sidan av sitt affar – inneha tjansten ej alls identiska manga medlemmar som andra dejtingsidor.

Dock innebara inte detta att tjansten ar samre an andra, utan troligtvis ar det tufft forut Victoria Milan att na upp till samma antal medlemmar som andra dejtingsidor inneha da intresset for denna typen fran dejting helt enkelt inte ar jamstalld stort.

Gallande ett fason kan detta skapa att dejtingtjansten verkar oserios och lite som ett skamt. Det ar dock en orattvis bild. Forut de som soker efter en omedelbar fling for att atnjuta spanning i deras egna omstandighet kan Victoria Milan tillhandahalla jatte-. Det laga anvandarantalet beror formodligen ocksa pa att sajten ar nagot frammande for otaliga – dess hemliga registrering och laga profil utfor ej saken battre just pro detta.

Gomda funktioner

Pa hemsidan ar det grymt spartanskt att navigera sig, det vill beratta trots att vissa funktioner goms. Tanker man till en extra gang och “laser mellan raderna” ar det ej sarskilt svart att finn knapparna och de olika genvagarna. Nya som gamla brukare lar sig flinkt hur sajten fungerar sa strax man begriper baksida av underben sidan gar ut kungen och hur konceptet fungerar.

En funktion du kan finn hos Victoria Milan, men inte hos sa flera andra dejtingtjanster, ar mojligheten att spara forsvinna favoritprofiler. Hos Victoria Milan kan du namligen bevara de profiler du finner extra omdome forut, forut att sen spartanskt kunna skrida tillbaka till dem nar du vill. Allihopa dina favoriter anhopa i en slags mapp dar du kan ha dem dar sa lange du sjalv vill. Detta ar fullkomlighet om du ej vill eller inneha tillfalle att interagera med dem pa rak arm, utan hellre sparar det till ett senare tillfalle.

Ringa fakeprofiler

Alldenstund att dejtingsidan ar riktig fordold ar det otaliga som tanker att det ar just dar som all fakeprofiler gommer sig. Exakt hur massa fakeprofiler som finns att finn hos Victoria Milan jamfort med hos andra dejtingsidor ar svar att anfora. Men, nar vi sjalva testade sidan kunde vi inte hitta nagra falska profiler alls. Vi kunde inte heller finn medlemmar som varje inaktiva, vilket forvanade oss till det positiva.

Riskfri men nagot omoralisk

Den storsta skillnaden ar dock saklart att Victoria Milan ar till forut dig som redan har en relation. Vi kan tycka att det ar nagot omoraliskt att skrida bortom ryggen kungen sin partner och “vara otrogen” pa detta satt. Samtidigt gor all just som de vill och kanner pro.

Bortsett fran var egen antydan runtom det laka kan vi inte tillbakavisa att sidan ar fran paverkad kvalite och att samtliga medlemmar och konsument kan uppfatta sig trygga och trygga. For dig som redan inneha en relation och som anvander Victoria Milan forut att finn en flort finns det kopiost att vinna kungen att du kungen sidan inte blir domd for ditt uppforande. Oavsett va just du soker ar du stadse valkommen.

Sammanfattningsvis ar Victoria Milan en utmarkt dejtingsida pro dig som vill hetta upp och lite in lite spanning i vardagen. Ar du ute efter en forborgad relation med nagon du aldrig inneha traffat innan ar det sjalvfallet platsen forut dig. Det som erbjuds har hittar du Rio De Janeiro heta tjejer ej pa otaliga andra dejtingsidor. Just pa grund av dess trygga intryck, smarta funktioner och unika utbud skulle vi saga att Victoria Milan ar en av de basta i Sverige gallande just hemliga forhallanden!

Tjanstebaserad som haller vad de lovar

Trots att vi kanner att denna typ fran dejting ar nagot omoraliskt och oetisk (i vara ogon) sa kan vi ej dra under stolen med att Victoria Milan utfor ett mycket bra jobb. Bade hemsidan och appen ar valutvecklade och smidiga att anvanda, samtidigt som anvandarna kan dejta i lugn och vila helt enligt personliga onskemal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *